dimecres, 19 de febrer del 2014

VOLEM DUR-TE A L'HORT!

"Benvolguts/des,

Ja ha passat un any i us volem tornar a dur a l'hort! Arriba la 5a edició del CURS D'HORTICULTURA ECOLÒGICA DE TORELLÓ, que organitzem conjuntament el

Seran 11 sessions que es realitzaran del 15 de març al 21 de juny, els dissabtes de 10 a 13h als horts de Can Tarrés de Torelló. (presentació el 8 de març a l'Hotel d'Entitats de Torelló).

Junts aprendrem de forma teòrico-pràctica com menar un hort de forma ecològica, com gestionar la collita de forma responsable, quins mètodes de conservació dels productes de l'hort podem utilitzar, com regar, com fer un planter de llavors pròpies i com planificar l'hort, entre altres coses.

A més tindrem la oportunitat de fer algunes visites que ens inspiraran en la nostra pròpia pràctica i que ens permetran descobrir alternatives als models de producció i consum més freqüents a la nostra societat.

El curs ens permet intercanviar experiències amb altres persones, de totes les edats, amb qui compartir la passió de l'horticultura, l'ecologia i la terra.

Les inscripcions tenen un preu de 60 € (50 per a persones desocupades, estudiants, jubilades i sòcies del GDT o La Calèndula). Hi ha descomptes especials per a parelles i famílies.

Per formalitzar la inscripció o per més informació podeu trucar al GDT: 93 850 72 34 (deixant un missatge) o enviar un correu a: gdter@gdter.org

Us hi esperem!
" - "Substitueix aquest text per tot allò que desitges que no es vegi".

Grup de Defensa del Ter i la Calèndula, l'associació de consum agroecològic de Torelló.