dijous, 17 de setembre del 2009

Dissabte 3 d'Octubre MATINAL FESTIVA a l'hort


" Per agrair la feina feta per tots, per cel·lebrar l'èxit del projecte, i per acabar de posar la cirereta del pastís; ens ha semblat convocar una matinal de treball als horts per veure'ns tots plegats i deixar les parcel·les a punt per la gent que vingui. Hi haurà coca i xocolata per a tothom!".



- "Benvolguts hortolans,

Com bé sabeu, aquesta tardor es sortejaran finalment les 27 parcel·les de Can Sanglas. Han set quatre anys de constància i de treball de molta gent, que s'ha estimat aquest indret i ha treballar amb il·lusió per un projecte que començava amb la organització d'un curs amb el MIT, i que hem aconseguit, entre tots, fer realitat.

Hem arribat ara a un punt i seguit, en el qual el projecte d'horts comunitaris neix com a tal. Aquest moment, trist per molts que han de deixar la parcel·la, l'hem de viure en el fons com una festa, ja que entre tots hem aconseguit que Manlleu recuperés aquest espai per a una activitat tant noble i senzilla com és l'agricultura. I tot això en uns anys en què semblava que calia urbanitzar-ho tot. Amb aquests horts hem reivindicat una altre manera de fer ciutats, d'entendre la qualitat de vida, l'oci i l'alimentació (+ verdura, + fresca, +ecològica!). En definitiva una altra manera de relacionar-nos amb la natura per tal que la vida en aquest planeta sigui possible també per les properes generacions.

Per agrair la feina feta per tots, per cel·lebrar l'èxit del projecte, i per acabar de posar la cirereta del pastís; ens ha semblat convocar una matinal de treball als horts per veure'ns tots plegats i deixar les parcel·les a punt per la gent que vingui. Hi haurà coca i xocolata per a tothom. Durant la matinal vindrà la regidora de Medi Ambient a reconèixer la feina feta de tots els hortolans.

Reserveu-vos doncs aquest matí de dissabte dia 3 d'Octubre, i recordeu que fins al 29 de setembre teniu temps per presentar a l'OPE la sol·licitut per entrar en el sorteig d'una de les 27 parcel·les".