dimarts, 20 d’abril del 2010


"Dissabte 24 d'Abril, regarem o no regarem; aquesta és la qüestió"



- "El proper dissabte parlarem de com regar, tot i que el més interessant fóra posar-ho en pràctica. L'ajuntament de Torelló diu que t'he les obres apunt de començar i que és qüestió de dies que tinguem aigua... (el tema és, quants dies?).
Entre setmana va passar el propietari i va dir que no li agradava veure bidons blaus i sacs tirats per allà, és veritat que degrada l'espai, però és que no tenim aigua!! ni lloc per eines, ni...
Però tenim bones notícies. Durant la propera classe portarem planter de tomàquet, albergínia, pebrot i enciam ecològic. El planter ecològic costa de trobar, i n'hem agut de comprar bastant (no ho fan al detall), per la qual cosa si algú en vol comprar per casa seva suposem que ho podrà fer. A més a més, hem encarregat 10 bales de palla petites (d'espelta ecològica) que ens poden servir per fer l'encoixinament, i així no haver d'anar buscant herba pels marges com ovelles.
Per la nostre salut fóra interessant portar barret, i començar a les 10 puntuals, ja que a partir de les 12, si fa molt sol, la cosa s'escalfa massa.
Apa, bon Sant Jordi!".